Lascelles 22-09-2014/28-09-2014

DSCN0649Deze week weer een paar bekende gezichten in het hotel gehad die in de buurt aan het werk zijn. Dat zorgt er toch voor dat er altijd wel iemand in de bar is. Verder was dit de rustigste week die ik heb gehad, doordeweeks dan.

Woensdag ben ik na het werk met Nathan en luke mee gaan schieten. Nathan wilde af van een paar konijnen die zijn oogst verpestten. Het was best gaaf om een keer mee te gaan! Zelf heb ik niet geschoten, maar ik denk ook niet dat ik uberhaupt iets had geraakt, hahaha.

Zaterdag was hier de grote finale van het australische voetbal. Veel waren al vroeg in de bar, zelf was ik er ook al te vinden voordat ik moest werken. Het was goed dat ik van te voren een goede lunch had gehad bij paula. Rond 11 uur ging Nathan bij hem thuis het kampvuur aansteken en sloot ik de bar zodat ik ook mee kon feesten zonder verantwoordelijkheden. Fijn dat mensen hier ook met je meedenken, hahaha. Het was daar erg gezellig, zondag wel even bij moeten komen! Zondagavond hebben we met wat mensen een heerlijk diner gehad bij Paula en Simon, maar ik heb het niet laat gemaakt, iedereen kon zijn slaap goed gebruiken die avond

Mijn locatie .