Lascelles 13-10-2014/19-10-2014

Lascelles 13-10-2014/19-10-2014

Maandag was weer mijn vrije dag en die heb ik zoals de afgelopen weken bij paula doorgebracht. Ze heeft mijn haren geknipt en ik heb haar haren geverft. Verder hebben we ook een weekendje mildura geboekt en een afscheidsbarbecue gepland 🙂

Doordeweeks was het verder vrij rustig. Je merkt al dat het langzaam wat rustiger word in de bar voor harvest. Ik vertrek precies op het goede moment.

Ik had verwacht dat het het weekend erg rustig zou worden door het festival in de andere pub maar een vrijdag was het toch aardig druk en weer een late avond. Zaterdag was het wel erg rustig maar er was buiten het festival om nog een vrijgezellenfeest, een huwelijk en een 21ste verjaardag. Ik ben na het werk naar de 21ste verjaardag geweest. Het was een themafeest en je moest verkleed als iemand met dezelfde beginletter als je eigen naam. Ik was superwomen. Het feest was erg gezellig en de dag erna ben ik netjes op tijd naar mijn werk gebracht. Zondag was het ook vrij rustig maar dat vond ik niet erg, ik was zelf vrij brak en heb niet veel uitgevoerd die dag.

Op naar alweer mijn laatste week hier! De tijd vliegt. Op naar het reizen 🙂