Lascelles 06-10-2014/12-10-2014

Maandag had ik weer een dagje vrij. Vroeg in de middag ben ik naar paula gegaan m mijn haar te laten verven, mijn punten waren namelijk bijna blond! Daarna heb ik stroopwafels gebakken. Deze keer waren ze al een stuk beter gelukt dan de eerste keer. Yummie! Ook kwam er een collega van paula langs om haar haren te laten doen, en wat een toeval zij had een nederlandse backpacker thuis. Meteen gaf ze mij haar telefoon en heb ik even met haar gebeld, maar het was best lastig om goed nederlands te praten als je hier continu engels praat. In de avond ben ik naar nathan gegaan en daar hebben we nog een film gekeken.

Dindsag was het voor mij een dag vroeg opstaan. Ik ging mee met schapen scheren en werd al om 7 uur opgehaald. Ik heb daar in het begin een beetje gekeken en daarna wat geholpen met het “schoonmaken” van de wol. Wat inhoud dat je alle vuile en rare stukken er uit haalt. Ook een keer leuk om mee te maken, weer iets nieuws.

Woensdag was hier een rode maan te zien op een bepaalde tijd. Dit hebben we een soort van geviert met een groot kampvuur en natuurlijk wat te drinken. Een hele boom stond uiteindelijk in vuur en vlam. Daarna heb ik de jongeren nog opgezocht en hebben we nog een film gekeken.

Vrijdag kwamen de bikers aan die hier een weekend verbleven. Et was een drukke avond en het was de eerste avond dat we het erg laat hebben gemaakt in de bar. Om 1 uur moet ik de bar deuren sluiten maar kan daarna nog wel de bar open laten voor de mensen die binnen zijn. Een uur of 4 ging de laatste weg.

Zaterdag zou ik eigenlijk met de bikers mee gaan op hun trip maar ik was te moe om mee te gaan. Ik sliep rond 6 uur en hun vertrokken al om 7:30. Uiteindelijk was het maar goed dat ik niet mee ben gegaan want ik was nooit op tijd terug geweest voor werk. De auto met de benzine was vast komen te zitten dus uiteindelijk moest iedereen daar op wachten. Ik heb wat uitgeslapen en daarna zijn nathan en ik bij luke een middagje wezen zwemmen.

Zondag waren en paardenraces in de buurt en een groep dronken vrouwen kwamen daarna in het hotel eten. Het was dus rond etenstijd erg druk in de bar. Verder was de zondag normaal verlopen. Weer een weekje vanalles en nog wat gedaan 🙂 ga het hier nog missen!

Mijn locatie .