laatste week in Lascelles en een weekendje Mildura 20-10-2014/27-10-2014

DSCN0808Het was een goede laatste week. Ik heb wat extra uren kunnen werken doordat michelle naar het ziekenhuis moest (gelukkig niks ergs). Maandag tot en met vrijdag heb ik nog gewerkt en het weekend had ik vrij gehouden zodat ik nog wat leuks kon doen. Donderdag was onverwachts een gezellige late avond. Op mijn laatste werkdag waren er ook een paar mensen naar de bar gekomen om al afscheid van mij te nemen, en een drankje voor mij te betalen, ook heb ik van een van de locals een cadeautje gehad. Super aardig allemaal!

Zaterdag ochtend vertrokken Paula en ik naar Mildura voor een meidenweekendje weg. Ondertussen zorgde Simon voor de voorbereidingen van mijn afscheidsbarbecue. Wij vertrokken al op tijd in de ochtend omdat het vrij warm ging worden die dag. In de ochtend hebben we eerst wat shops bezocht en mildura wat verkent. Daarna zijn we gaan lunchen bij een wijngaard en hebben we een wijnproeverij gedaan. Na de lunch zijn we naar het motel gegaan om lekker bij het zwembad rond te hangen en te relaxen. Rond een uur of vier zijn we ons klaar gaan maken en zijn we naar een festival gegaan wat op dat moment in mildura was.

Zondag hebben we in een cafe ontbeten en zijn we bij een klein marktje geweest. Daarna hebben we een boottocht gemaakt op een “paddle steamer”, geen idee wat dat in het nederlands is. Na de boottocht hebben we snel nog wat inkopen gedaan voor de barbecue en zijn weer terug naar lascelles gereden.

Eenmaal terug hebben we snel nog wat kleine dingetjes geregeld voor de barbecue en zijn we gaan genieten. Het was een geslaagde avond. De opkomst was goed, het eten was heerlijk en het was erg gezellig. Volgens veel mensen was ik een van de beste backpackers en willen me graag terug zien. Een van de kinderen kwam continu naar mij toe om mij te knuffelen en zei steeds, moet je echt gaan? Erg lief allemaal. Ik heb hier een goede tijd gehad en ga ook zeker mensen missen!

Mijn locatie .