japanners in het hotel en een weekendje festival 29-09-2014/05-10-2014

DSCN0704deze week was het lekker druk in het hotel en heb ik veel gedaan buiten werktijd. Maandag had ik een vrije dag en ben ik naar paula gegaan. Overdags hebben we wat gedronken en in de avond hebben we zelfgemaakte schnitzel gemaakt. Ook dit recept ga ik onthouden!

Woensdag ben ik voor het werk met Paula naar swan hill geweest om boodschappen te doen en hebben we sjiecht salade gemaakt, wonder boven wonder hebben ze hier bij de aldi de duitse selderij voor in de salade. Op het werk was het onverwachts druk. Er verbleven een aantal japanners in het hotel en voor de jongens die hier in de buurt aan het werk zijn was het de laatste avond. Ook waren de lokale jongeren in de bar om alvast het festival weekend in te luiden. Het was een goede en late avond.

Een donderdag was ik al vroeg wakker door de japanners die in de kamer naast mij al aan het schreeuwen en zingen waren. En oh wat hebben hun een zooi achter gelaten in hun kamers. Gelukkig hebben we hun niet iedere dag in het hotel. Voor het werk heb ik een beetje met chris rondgehangen (iemand die in het hotel verbleef). Hij verzamelt glazen flessen en potten en weet er alles van af, best interessant! Hij heeft ook zijn verzameling laten zien die hij de afgelopen dagen bij elkaar had gesprokkelt.

Vrijdag zijn we vroeg in de ochtend al vertrokken naar het Deni Ute master, een australisch festival. Ik heb daar mijn ogen uitgekeken. Er was vanalles te doen. De eerste dag hebben we overdags vooral gekeken bij het stiervechten en in de avond hebben we wat rondgelopen, zijn we in hett reuzenrad geweesten hebben we even bij het podium gekeken. Na het festival zijn, jacko, nathan en ik van kampvuur naar kampvuur gelopen en met veel verschillende mensen wat rondgehangen.

De dag erna hebben we overdags gekeken naar wat rondcrossende auto’s, hebben wevnaar wat muziek geluisterd bij het podium en zijn we wezen zwemmen omdat het erg heet was die dag. Wat zooo grappig was, er was een stier ontsnapt en tijdens dat wij aan het zwemmen waren kwam hij langsgerent. Jacko was op dat moment nog niet in het water maar moest toch snel duiken om niet geraakt te worden. In de avond zijn we vooral overal en nergens geweest. Na het festival zijn harro, jacko, nathan en ik weer van kampvuur naar kamvuur gegaan, tot dat we bij een partybus kwamen met lichten en alles. Daar hebben we de rest van de nacht doorgebracht.

Zondag zijn we op de terugweg van bar naar bar gereden. Ook zijn we ergens gestopt om te zwemmen en om even een powernapje te doen. Het was een geweldig weekend, ik ben blij dat ik mee ben gegaan 🙂

Mijn locatie .