Week twee in het Minapre hotel 01-09-2014/07-09-2014

Het gaat allemaal steeds beter. Deze week was het een stuk drukker in het hotel. Woensdag en donderdag verbleven er een paar mannen in het hotel omdat ze hier in de buurt aan het werk waren, op donderdag was er een vergadering in het hotel waarvoor diner geregeld moest worden, en donderdag en vrijdag verbleven er een aantal mensen hier omdat er een begravenis was in de buurt. gelukkig heb ik op de drukke dagen hulp in de bar.

Ook leer ik steeds meer mensen bij naam kennen en wie bij wie hoort. Ze zijn hier gewend dat je eigenlijk al weet wat ze drinken en dat je het onderhand al klaar hebt staan voordat ze zitten. Ook dit gaat me steeds beter af.

Met het contact leggen hier gaat het ook goed, vrijdag ben ik bij Paula op visite geweest om gewoon wat bij te kletsen en zondag heb ik voor het werk met nathan film gekeken. Ook zijn er al plannen om andere dingen te gaan doen, zoals volgende maand naar een grote markt met paula en een keer motorrijden met nathan en luke. Ik ben benieuw. Ik voel me in ieder geval geaccepteerd en welkom :)

2 reacties op “Week twee in het Minapre hotel 01-09-2014/07-09-2014

 1. Hoi Sas

  Net weer je reisverslag gelezen, naast dat je hard moet werken geniet ook met volle teugen lees ik. Je bent straks wel van alle markten thuis, ben je nog niet uitgekeken om steeds op de zelfde plek te vertoeven?
  Heb je laangsemerhand geen trek om verder te reizen ? Joris mist je wel na zoeen lange tijd maar goed de datum van vertrek komt aardig in zicht.
  Het is hier wonderbaarlijk nog steeds mooi weer 21 gr en dat voor begin oktober. Nou meid ik hoop dat je er van geniet en pas goed op jezelf.
  Groetjes Theo

  • Ja genieten hier doe ik zeker, gaa zelfs steeds beter! Oh ik zal hier nog best even kunnen blijven, hahaha. Maar nee ik wil graag verder reizen. Ik kijk al uit naar de rest van de plannen! Ja ik mis hem ook, hebben niet echt veel contact. Nog 3 weekjes en dan is het alweer zo ver :) hier word het langzamerhand ook steeds ook steeds warmer, de slangen komen ook. Heb mijn eerste al gezien. Groetjes, sas

Reacties zijn gesloten.