Het Minapre hotel week drie 08-09-2014/14-09-2014

Deze maandag heb ik mijn eerste vrije dag gehad. Overdags ben ik booschappen gaan doen, wat hier bijna de hele dag kost. We vertrokken namelijk rond half 11 en waren om 4 uur terug. Daarna ben ik naar Paula en Simon gegaan en heb daar gegeten. Woensdag heb ik Michael weer geholpen met wat verven van stoelen en tafels. Verder was het doordeweeks het zelfde als de andere weken.

Het weekend daarintegen was compleet anders. Zaterdag speelde het lokale team in de finale van het australische voetbal en dat was een hele happening. Als ik niet hoefde te werken was ik met de jongens naar de wedstrijd wezen kijken maar helaas ging dat niet. In de bar was het na het voetbal erg druk. Iedereen die door lascelles kwam maakte even een stop in de bar voor wat biertjes.

Zondag was er een 97ste verjaardag naast het hotel en ik mocht ook komen. Voor het werk heb ik daar een heerlijke lunch gehad en wat nieuwe mensen leren kennen en na het werk ben ik daar weer heen gegaan om gezellig rond het kampvuur te zitten met wat te drinken. Heerlijk!