Op naar mijn werkgever 26-07-2014/31-07-2014

Weer een dag vroeg opstaan, maar nu om weer een hele dag te gaan reizen. Eerst 2 uur met de bus en daarna nog 6 uur met de trein. En ja hoor, ook hier rijden de treinen niet op tijd. Een uur vertraging. Gelukkig nu met een reismaatje van de cursus. Eenmaal in sydney hebben David en ik wat gegeten, lekker lang gedoucht (op cursus mog maar max 2 min) en zijn we gaan slapen. De dag erna moest ik alweer om 04:30 op om mijn vlucht te halen naar Melbourne.

Gelukkig de vlucht mooi op tijd gehaald en goed verlopen. Aangezien ik nog steeds geen internet heb ben ik even op het vliegveld gebleven om het een en ander op internet te doen via de gratis wifi 🙂 daarna kon ik weer met de bus naar het treinstation om vervolgens weer een trein van 1,5 uur te pakken naar gelukkig mijn eindbestemming. Hier werd ik opgehaald door mijn nieuwe werkgever.

Aangezien het zondag was hebben we lekker rustig aan gedaan. Ik heb alvast wat geholpen met het voeren van voornamelijk de paarden en heb een rondleiding gehad. Helaas heb ik de dagen daarna niet veel meer mogen doen. Ik heb geen ervaring met paarden en de paarden die ik moet verzorgen en trainen zijn erg lastig. Hier hield het voor mij dus helaas op. Wel mocht ik blijven tot dat ik iets nieuws heb. Gelukkig had ik al snel een leuke baan gevonden en gesolliciteerd. 1 augustus mag ik op gesprek komen. Fingers crossed!

Mijn locatie .