Eerste week bij alweer mijn tweede werkgever 01-08-2014/07-08-2014

DSCN0544De moeder van dit gezin heeft haar voet gebroken en ik help haar bij, en vervang haar werkzaamheden. Dit houd in, veel huishoudwerkzaamheden maar gelukkig ook heel wat andere werkzaamheden. De eerste week is voorbij gevlogen, de familie is erg gezellig en ik voel me al helemaal thuis.

Ook is het is mijn taak om al de kippen en honden te voeren, de tweede dag kwam daar al een schattig lammetje bij dat was afgestoten door zijn moeder. De familie runt ook een olijfolie bedrijfje dus ook dat behoort tot mijn werkzaamheden, vooral het bottelen en leveren ervan. Verder leer ik hier een compleet andere manier van koken en heb ik een lekkere pompoensoep gemaakt waarvan ik het recept zeker ga onthouden.

Sinds maandag zijn er ook twee andere backpackers hier om te helpen met bouwen. Een komt uit Californië en de andere uit London. Ook deze twee jongens zijn erg aardig, en ze zijn rond mijn leeftijd. Iedere woensdag eten we hier met z’n allen. Doordat we nu verschillende nationaliteiten hier hebben is het idee gekomen om ook een internationale avond te houden. Iedere week kookt iemand anders een specialiteit van zijn of haar nationaliteit. YummieMijn locatie .

2 reacties op “Eerste week bij alweer mijn tweede werkgever 01-08-2014/07-08-2014

    • Dank je wel. Dat gaat helemaal goedkome! Wel helaas maar tot vrijdag werk hier. Dus alweer op zoek naar nieuw werk.

Reacties zijn gesloten.