Eerste dag sydney 20-07-2014

DSCN0390Om meteen in het goede ritme te komen ben ik rond half 1 naar bed gegaan en om half 9 opgestaan. Zo kan ik ook meteen genieten van een hele dag in Sydney. Tijdens het ontbijt heb ik een australische jongen leren kennen. We hebben contactgegevens uitgewisseld en waarschijnlijk zie ik hem later weer een keer tijdens het reizen.

Na het ontbijt ben ik in een park gaan zitten om daar mijn route voor vandaag uit te stippelen. In dit park heb ik ook meteen het Anzac war memorial bezocht.

Hierna ben ik doorgelopen naar de st Mary’s cathedral. Hier was het erg druk met politie en pers, dus vast iets belangrijks. Zo nieuwsgierig als ik dan toch ben, kon ik het niet laten om daar even te wachten. Na de hele happening heb ik nog steeds geen idee om wie of wat het gaat. In ieder geval was een persoon erg belangrijk want iedereen volgde hem.

Het mooiste van deze dag vond ik de Royal botanic garden. Er waren veel mooie en verschillende planten en bloemen te zien en er was een mooie lookout over de Harbour bridge en Sydney opera house.

In de avond heb ik niks meer gedaan, lekker rustig aan en op tijd naar bed. Veel gedaan vandaag en stiekem ook nog wel een beetje moe van de vlucht. De dag erna moet ik toch alweer om 05:30 opstaan zo het kan geen kwaad.

 

 

Mijn locatie .