De heenreis 18-07-2014

DSCN0305Ondanks dat het vliegtuig pas om 12:55 vertrok zijn we al om 9 uur aangereden om op tijd op schiphol te zijn en rustig afscheid te kunnen nemen. Helaas moest dit toch ineens vrij snel omdat het erg druk was op schiphol.

Mijn eerste vlucht was van Amsterdam naar Hong Kong. Daar moet ik overstappen naar een ander vliegtuig om door te vliegen naar Sydney. In de vlucht naar Hong Kong zat ik naast een man die zelf uit Hong Kong kwam en familie in Nederland had bezocht. Hij heeft mij op het vliegveld in Hong Kong de weg gewezen dus dat was voor mij een eitje.

Na twee uur bij de gate te hebben gewacht konden we boarden, op naar Sydney! Hier zat ik naast een nederlandse jongen die tijdelijk in australie ging studeren. Met wat praten gaat de tijd bij zo’n lange vlucht een stuk sneller.

Eenmaal door de controles had ik al snel een shuttlebus naar het hostel weten te vinden en de kosten werden door het hostel vergoed, superchil! Het was een lange reis van ruim 24 uur maar het viel me uiteindelijk 100% mee. Al met al dus een super goede reis gehad.

Mijn locatie .